Site-ul JediSeoSchool.ro este administrat de SC JEDISEO Force SRL, CUI 40198463, cu sediul in Bucuresti. 

Informatiile prezentate in acest site au caracter informativ si sunt bazate pe experientele personale ale specialistilor nostri. 
Informatiile ce fac referire la date exacte pentru un anumit curs sunt cu caracter informativ si pot suferi mici modificari, in functie de perioada de inscriere pentru cursanti si de numarul acestora. 

Prin intermediul site-ului JediSeoSchool.ro nu se pot incheia tranzactii la distanta, specifice comertului online. Prin intermediul site-ului JediSeoSchool.ro se pot trimite cereri pentru inscrierea la cursuri de SEO. 

In termen de 24-48 de ore vom raspunde fiecarei cereri de inscriere, in limita locurilor disponibile, alocate unei perioade de curs. Persoanele care vor trimite cereri de inscriere sau orice alt formular din acest site vor fi contactate telefonic sau pe e-mail, in vederea solutionarii cererii. 

O cerere de inscriere va fi considerata acceptata, dupa ce se va efectua plata cursului, in urma emiterii unei facturi, persoanei care a trimis cererea. 

Banii care au fost achitati pentru rezervarea unui loc la cursurile de SEO nu vor fi restituiti in cazul in care persoana pentru care s-a efectuat plata, se razgandeste. In anumite cazuri speciale, numai cu acordul JediSeo Force SRL exista posibilitatea reprogramarii persoanei care nu se poate prezenta la cursurile achizitionate, intr-o alta perioada de curs. 

Site-ul JediSeoSchool.ro nu este un magazin online si nu face comert online. 

Comunicari comerciale - Newsletter:
Site-ul JediSEOSchool.ro va comunica celor inscrisi la Newsletter, nouati despre cursurile Jedi SEO Master si noutati din domeniul marketingului online si search engine optimization. 
Inscrierea la Newsletter se face numai dupa ce s-a realizat “Dubla confirmare”, respectiv in urma emailului primit de la noi, ati reconfirmat inscrierea la Newsletter. 
Nu suntem de acord si nu incurajam SPAM-ul!

Site-ul JediSEOSchool.ro foloseste cookies-uri. Acestea pot fi usor sterse din orice Browser pe care-l folositi prin optiunea acestuia de stergere a cookies-urilor. 

Site-ul Jediseoschool.ro nu proceseaza informatii confidentiale decat pentru a factura persoanele interesate de cursuri. Informatiile completate intr-un formular de contact trimis de catre un utilizator, pot fi sterse din baza de date a site-ului, in urma solicitarii acestuia. 
Share: