Vrei sa afli ce este SEO cu adevarat? 

Conceptul JediSEO School s-a nascut inca din 2017, cand Ovidiu Joita (owner iAgency.ro) a anuntat in prezentarea sa din cadrul evenimentului TeCOMM, deschiderea acestei scoli de SEO in viitorul apropiat. 

Scoala de SEO si-a deschis portile pentru prima promotie de specialisti SEO, in februarie 2019. Spre deosebire de alte cursuri de SEO, existente in prezent,  JediSEO School isi propune sa pregateasca cursantii la un nivel mult mai avansat. Din acest motiv cursurile SEO pe care JediSEO School le va sustine, se vor intinde pe o perioada de 2 luni de zile, 3 zile pe saptamana.

Scoala de SEO

In cadrul acestui curs veti putea aprofunda ce este SEO si ce inseamna un motor de cautare, ce infrastructura are un asemenea site, care sunt obiectivele acestuia. Veti invata tot ce inseamna in prezent activitatea de SEO (search engine optimization) atat prin cursuri teoretice cat si prin cursuri practice si evaluari. 

Serviciile SEO s-au schimbat substantial in prezent. Nu mai discutam de o activitate preponderent tehnica, optimizarea SEO a devenit parte integranta din marketingul online. 

Pe durata cursurilor veti invata ce este SEO, totul de strategia de alegere a cuvintelor cheie, optimizarea site-urilor On-Page, strategia de marketing online pentru orice tip de site, strategia de comunicare offpage, indicatorii de User Experience si valoarea brandului, asa cum este vazut acesta de Google.

Profesorul vostru va fi chiar Ovidiu Joita, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti de SEO si marketing online din Romania. Ovidiu a sustinut prezentari la multe evenimente de online din Romania si din strainatate. El activeaza cu succes in acest domeniu de mai bine de 15 ani. iAgency.ro, agentia de SEO pe care o conduce, a implinit in 2018, 10 ani de activitate. 

“Imi doresc sa cresc piata online romaneasca prin pregatirea unor specialisti SEO si marketeri. Acestia vor putea face diferenta pentru business-urile online de care se vor ocupa. Imi doresc sa gasesc acesti oameni “sclipitori”, care vor implementa cu succes noile concepte de SEO la cele mai importante brand-uri din online.”  Ovidiu Joita

Puteti urmari doua dintre prezentarile lui Ovidiu aici:
 
Share: