Indiferent ca esti deja initiat in optimizare SEO sau auzi pentru prima oara despre acest concept, cursurile JediSEO School te vor ajuta sa stapanesti tainele acestei meserii. 

Vei avea parte de module de curs SEO introductiv, astfel incat sa intelegi exact ce presupune aceasta activitate. 

Activitatea de optimizare SEO in prezent contine patru directii:
- optimizare On-Page
- comunicare Off-Page si linkbuilding
- indicatorii de User Experience 
- valoarea brandului in online, brand awareness

Pentru fiecare dintre cele 4 directii vei avea parte de curs SEO, teoretic si practic. 

Vom trata pe larg si in detaliu fiecare capitol cu subcapitolele aferente. Fiecare promotie a Scolii de SEO JediSEO School, va avea parte de traininguri cu invitati surpriza, nume cunoscute din online-ul romanesc. Fa si tu parte dintre cursantii JediSEO School si urmeaza o cariera in marketingul online si SEO. Exista o lipsa acuta de specialisti, nu-ti va fi greu sa-ti gasesti un job in acest domeniu. 

In plus, cei mai valorosi cursanti, vor primi o oferta de munca din partea iAgency.ro, agentie de top in Romania, pentru serviciile SEO. 

Urmatoarea promotie va incepe in 1 octombrie 2019. Cursurile vor dura 2 luni, 3 zile pe saptamana, minim 2 ore pe zi. Programul va fi de la 18.00 – 20.00, luni, marti si miercuri. 
Minim 50 de ore de training SEO la cel mai inalt nivel! Cel mai complet curs SEO, bazat pe o experienta de 15 ani in domeniu. Cost curs: 500 euro/persoana. (la cerere se poate plati in doua transe)
 

Disclaimer: Da, stiu ca optimizare SEO este un pleonasm. Search Engine Optimization contine “optimizare”. Am mentionat acest aspect in multe dintre articolele si interviurile pe care le-am facut. Totusi este cea mai cautata expresie din domeniul SEO. Ca atare, noi facem SEO si trebuie sa-l folosim, indiferent ce spun/cred haterii. 

Share:
    coque telephone personnaliséfind more informationfake watches uk