De ce o scoala de SEO? Ultimele tehnici SEO

Principalele motive pentru care a luat nastere Scoala de SEO: JediSEO School

1. Lipsa acuta a specialistilor din marketingul online, in special pentru servicii SEO
2. Lipsa cunostintelor avansate pentru cei care activeaza in domeniul SEO
3. Cererea tot mai mare in piata online pentru servicii SEO

iAgency.ro este o agentie SEO de top, in Romania, cu o experienta de peste 10 ani in piata online. Una dintre cele mai mari provocari ale noastre este trainingul colegilor nostri pentru a deveni adevarati specialisti SEO sau marketeri online in general. Aproape in fiecare luna avem interviuri pentru a ne mari echipa. Din pacate acest proces este unul dificil tocmai din cauza faptului ca nu exista specialisti si toti colegii nostri trebuiesc “formati” in cadrul agentiei. Afla care sunt ultimele tehnici SEO. 

JediSEO School isi propune sa creeze un nou val de specialisti SEO, care sa aiba cunostintele necesare pentru a aduce succesul in piata organica de Search, pe orice domeniu de activitate, pentru orice brand.

“Imi doresc o piata de SEO in Romania, unde “batalia” intre agentiile de SEO sa se dea la nivel de creativitate, nu de cunostinte tehnice. Imi pare tare rau sa aud ca media de retentie in piata de SEO, pentru un client, este de doar 4 luni de zile, in conditiile in care serviciile SEO sunt necesare permanent oricarui tip de business. Trebuie sa se schimbe acest lucru, trebuie ca brandurile mari din piata sa acceseze servicii SEO de calitate” spune Ovidiu Joita, fondatorul JediSEO School.

Existand o cerere foarte mare pentru specialisti in piata de SEO si marketing online, absolventii JediSEO School vor gasi cu usurinta un loc de munca peste nivelul mediu de salarizare. Cei care vor arata calitati deosebite in aceasta activitate, vor putea avea o cariera de succes in marketingul online.

Ne pregatim pentru prima generatie de Jedi SEO Masteri. Stapaneste multitudinea de tehnici SEO moderne!
Va asteptam pe toti cei care sunteti pasionati de scris in general sau de marketing in special!

Pentru mai multe informatii despre acest proiect, urmareste interviul de mai jos:


 

Share: